Mine Uddannelser

Moon Wisdom

1:1 forløb på 6 måneders, en indføring i Astrologi og Måne visdom, som tager dig, din udvikling og evt. din business til helt nye højder.


Vi planelægger og skræddersyer forløbet 100% energetik til dig og der hvor du er...


Det bil blive din vildeste rejse til dato...


Awaken Woman - Terapeutik Spaceholder

- Når du er færdig som Awaken Woman - Terapeutik Spaceholder, bliver du indviet til at holde terapeutiske rum for kvindes spirituelle udviklingsrejse.

- Du vil får mulighed for at gå dybt med dig selv, så du kan holde rummet for andre.

- Du vil kunne bruge alle de værktøjer du har med dig og dem jeg lære fra mig inden for: Kundalini yoga, kost, Homøopati, sansning, naturritualer, mindfulness, åndedræt, ceremoniel Kakao og Ayovedisk livstil, i en terapeutisk ramme for dig selv og andre.

- Din kvindes lys, vil få den plads i verden som du er skabt til og du vil stå helt rent og autentisk i alt du er.

Kunder skriver:

Jeg var i marts 2022 så heldig at få lagt mit fødselshoroskop af Enyah. Som ny og grøn indenfor den spirituelle verden havde jeg fået Enyah anbefalet, og jeg har ikke fortrudt, at jeg tog imod den anbefaling og lod Enyah føre mig lidt mere ind i det spirituelle univers. Uden de store forventninger og tanker til, hvad en sådan session skulle byde, mødte jeg op med et klart sind og klar til at tage imod, hvad end sådan en session kunne bringe mig – sessionen overvældede mig, men udelukkende positivt. Fødselshoroskopet var kompliceret og med mange nye ord, for sådan en nybegynder som jeg, men jeg følte mig taget i hånden hele vejen, og Enyah var god til at forklare de forskellige delelementer af horoskopet på en letforståelig og konkret måde. Enyah gør sessionen enormt behagelig og hun tager imod med åben og positiv energi, der gør at man fra start føler sig tryg og i gode hænder. Der var mange aha-oplevelser undervejs, både fordi meget var genkendeligt fra den måde jeg opfatter mig selv på, men også fordi det åbnede op for nye tanker, som jeg bedst kan beskrive som fortrængt eller undertrykt, men som så virkede genkendelige og ”rigtige”, når Enyah satte ord på. Sessionen har åbnet op for en masse nye overvejelser, som jeg stadig bearbejder og mærker, men mest af alt har det givet mig en mere grundlæggende forståelse af mit spirituelle univers, som jeg kan bygge videre på. Er man nysgerrig på det spirituelle, så kan jeg varmt anbefale Enyah.

Varme mandagshilsner


- Frederikke 

Den var en fantastisk Ceremoni! Sad netop og kiggede på mine noter

Jeg mærkede en helt VILD energi hver gang du stod ved siden af mig. Fik det SÅ varmt og det brusede rundt i hele kroppen - det var ret crazy at mærke


- Stine

Jeg har i en årrække søgt efter en mentor/vejleder som jeg resonerede med.

Aiinooa anyah gik rent ind hos mig Hun er autentisk, oprigtig og så behagelig.

Derudover er en vigtig egenskab i min optik når man står ved at vedkommende ikke ved alt og er interesseret i at se nye veje og det gør Enyah

Enyah er fantastisk til at guide igennem trommerejser, meditationer og cacao ceremonier på den tryggeste facon

Min rejse er startet fir alvor hos Enyah

De bedste anbefalinger herfra


- Gry