Esoteriske Astrolæsninger

Astrologisk læsning

 2500kr

Jeg er uddannet Esoterisk Astrolog og forskellen fra den Klassiske Astrologi som læser meget i karmisk læring, så har den Esoteriske Astrologi fokus på sjælens gaver og potentiale.


Vi ser dog også på de karmiske læreringer, men mest for at forstå vores udfordringer. OG vi bruger selvfølgelig sessionen på at tale om hvordan du løser dine udfordringerne og hvordan du opnår at gå efter din sjæls fulde potentale, gaver og medfødte talenter i dette liv.


Vi kan kalde det en sjæls læsning eller en blueprint læsning.


Book tid her;


Stjernebarns læsning

 2250kr

Er du forældre til et at de nye tids børn?

Og vil du lære at forstå dit barn endnu bedre og hjælpe dem med deres sjæls mission og udfolde deres evner?

Så få læst dit barns astrologi og via astrologien forstå dit barns sjælelige læreringer og potentiale!!

Jeg tilbyder nu, støtte og vejledning til forældre som vil støtte deres børn ved at forstå barnet/den unges sjælelige potentiale.

En læsning inkl. vejledning tager 2-3 timer, alt efter om det er barnets astrologi alene eller jeres begge, vi tager udgangspunkt i.


Så en stjernebarns læsning er for dig som vil kunne støtte dit barn og evt. dig selv, bedre i den nye tids verden og opgradering!!

her for at tilføje din egen tekst.

Kunder skriver:

Jeg var i marts 2022 så heldig at få lagt mit fødselshoroskop af Enyah. Som ny og grøn indenfor den spirituelle verden havde jeg fået Enyah anbefalet, og jeg har ikke fortrudt, at jeg tog imod den anbefaling og lod Enyah føre mig lidt mere ind i det spirituelle univers. Uden de store forventninger og tanker til, hvad en sådan session skulle byde, mødte jeg op med et klart sind og klar til at tage imod, hvad end sådan en session kunne bringe mig – sessionen overvældede mig, men udelukkende positivt. Fødselshoroskopet var kompliceret og med mange nye ord, for sådan en nybegynder som jeg, men jeg følte mig taget i hånden hele vejen, og Enyah var god til at forklare de forskellige delelementer af horoskopet på en letforståelig og konkret måde. Enyah gør sessionen enormt behagelig og hun tager imod med åben og positiv energi, der gør at man fra start føler sig tryg og i gode hænder. Der var mange aha-oplevelser undervejs, både fordi meget var genkendeligt fra den måde jeg opfatter mig selv på, men også fordi det åbnede op for nye tanker, som jeg bedst kan beskrive som fortrængt eller undertrykt, men som så virkede genkendelige og ”rigtige”, når Enyah satte ord på. Sessionen har åbnet op for en masse nye overvejelser, som jeg stadig bearbejder og mærker, men mest af alt har det givet mig en mere grundlæggende forståelse af mit spirituelle univers, som jeg kan bygge videre på. Er man nysgerrig på det spirituelle, så kan jeg varmt anbefale Enyah.

Varme mandagshilsner


- Frederikke 

Den var en fantastisk Ceremoni! Sad netop og kiggede på mine noter

Jeg mærkede en helt VILD energi hver gang du stod ved siden af mig. Fik det SÅ varmt og det brusede rundt i hele kroppen - det var ret crazy at mærke


- Stine

Jeg har i en årrække søgt efter en mentor/vejleder som jeg resonerede med.

Aiinooa anyah gik rent ind hos mig Hun er autentisk, oprigtig og så behagelig.

Derudover er en vigtig egenskab i min optik når man står ved at vedkommende ikke ved alt og er interesseret i at se nye veje og det gør Enyah

Enyah er fantastisk til at guide igennem trommerejser, meditationer og cacao ceremonier på den tryggeste facon

Min rejse er startet fir alvor hos Enyah

De bedste anbefalinger herfra


- Gry