-

Velkommen til kundalini yoga

Energiarbejde fysik og online


Akademiet for udvidet bevidsthed

Wildmoon studio 


Tænd din indre ild!


Kundalini yoga er energi arbejde og ikke træning

Kundalini yoga er for dig som er lysarbejder og som ønsker at lukke huller og sprækker i dit energifelt og aura.

 

Fysik/Online Kundalini yoga - hver måned med nyt tema og inkl. månecyklus, kosmisk og Ayurvedisk livstils forståelse.


  • Vil du starte 2024 fra et nyt kropsligt, mindset og energetisk sted?
  • Mærker du et kald til at arbejde energi igennem kroppen?
  • Ønsker du ar opnå et stærkere samarbejde med din krop?
  • Vil du styrke din spirituelle evner?
  • Har du en stærk vision du ikke har fundet vejen til at opnå?


Via dette fysiske og online yoga forum, vil vi arbejde med at tænde din indre ild, så du kan stå stærkere i dig selv, opnå de visioner du har og styrke din spirituelle evner.


Kundalini yoga er SÅ MEGET MERE end blot yoga - det er Yoga for bevidsthed, det er magisk energiarbejde og vi vil brug hver enkelt session på at styrke dit menneske og din sjæl. 


  • Vi arbejder med de 88 facetter af sindet og afbalancere dine hormonerne!
  • Vi arbejder igennem ceremoni og hjertedelinger!
  • Vi arbejder med måne, cyklus og og de astrologiske aspekter fra kosmos!
  • Vi arbejder med den ayurvediske livsstils forståelse – du er natur og når du forstå din natur, så arbejder kroppen med dig.

Så du vil tænde det indre lys som trænger til ilt og næring for at kunne stråle – du vil opdage at pausen og rummet du tager til dig slev vil få sindet i ro og overskud i kroppen.


Det er energetisk fitness!

En investering i dit eget energiarbejde 


Hver torsdag på zoom kl.18.39-20.00, enden på Zoom live-streaming eller fysisk i Akademiet for udvidet Bevidsthed; Jernbanegade 9, 4690 Haslev

 

Du får de 3 første måneder til 444kr pr. måneden og efter de 3 måneder, stiger abonnementet til 777kr om måneden (180 kr pr session)

Der er ingen binding, kun løbende måned.

Kunder skriver:

Jeg var i marts 2022 så heldig at få lagt mit fødselshoroskop af Enyah. Som ny og grøn indenfor den spirituelle verden havde jeg fået Enyah anbefalet, og jeg har ikke fortrudt, at jeg tog imod den anbefaling og lod Enyah føre mig lidt mere ind i det spirituelle univers. Uden de store forventninger og tanker til, hvad en sådan session skulle byde, mødte jeg op med et klart sind og klar til at tage imod, hvad end sådan en session kunne bringe mig – sessionen overvældede mig, men udelukkende positivt. Fødselshoroskopet var kompliceret og med mange nye ord, for sådan en nybegynder som jeg, men jeg følte mig taget i hånden hele vejen, og Enyah var god til at forklare de forskellige delelementer af horoskopet på en letforståelig og konkret måde. Enyah gør sessionen enormt behagelig og hun tager imod med åben og positiv energi, der gør at man fra start føler sig tryg og i gode hænder. Der var mange aha-oplevelser undervejs, både fordi meget var genkendeligt fra den måde jeg opfatter mig selv på, men også fordi det åbnede op for nye tanker, som jeg bedst kan beskrive som fortrængt eller undertrykt, men som så virkede genkendelige og ”rigtige”, når Enyah satte ord på. Sessionen har åbnet op for en masse nye overvejelser, som jeg stadig bearbejder og mærker, men mest af alt har det givet mig en mere grundlæggende forståelse af mit spirituelle univers, som jeg kan bygge videre på. Er man nysgerrig på det spirituelle, så kan jeg varmt anbefale Enyah.

Varme mandagshilsner


- Frederikke 

Den var en fantastisk Ceremoni! Sad netop og kiggede på mine noter

Jeg mærkede en helt VILD energi hver gang du stod ved siden af mig. Fik det SÅ varmt og det brusede rundt i hele kroppen - det var ret crazy at mærke


- Stine

Jeg har i en årrække søgt efter en mentor/vejleder som jeg resonerede med.

Aiinooa anyah gik rent ind hos mig Hun er autentisk, oprigtig og så behagelig.

Derudover er en vigtig egenskab i min optik når man står ved at vedkommende ikke ved alt og er interesseret i at se nye veje og det gør Enyah

Enyah er fantastisk til at guide igennem trommerejser, meditationer og cacao ceremonier på den tryggeste facon

Min rejse er startet fir alvor hos Enyah

De bedste anbefalinger herfra


- Gry

unsplash