Guddommeligt Feminint forløb

Velkommen hjem kære kvinde!


Dette forløb er et 8 ugers online forløb - til dig som kvinde, der ønsker at detox dig selv dybt, så du kan stå mere selvsikkert i alle områder af dit liv.

 

Vi skal detox din fysiske krop, dit mindset, dine følelser, dine madvaner, din energi og dine relationer ikke mindst til dig selv og der igennem til andre.


Vi skal Detoxe dig fra det gamle maskuline paradigme, så du kan stå stærkere i din femininitet!


Vi skal styrke din cyklus, dit selvværd, din krop og din intuition!!!


På den måde skal vi højne din frekvens og vibration - så du bliver magnetisk og uimodståelig


Vi kommer til at arbejde med:

 • Kundalini Yoga
 • Åndedræt
 • Mad/kostvaner
 • Nydelse
 • Hømopati
 • Mønstre og selvsabotage
 • Måne og cyklus
 • Krop og selvbillede
 • Indre barn
 • Al-kærlighed
 • Bevidsthed

 

Forløbet er 100 % online og selvstudie - du tager materialet i dit eget tempo og tager de øvelser og praktiser ind som du kan mærke din femininitet  kalder på.

 

Du kommer igennem 4 temaer som vil støtte din kvindelige detox proces så du kan blive mere dig, i alle aspekter af dit liv.

4 temaer:

 1. Detox dig til feminin frekvens - det power fulde åndedræt
 2. Transformer frygt til kærlighed - krop, psyke og indre barn
 3. Luna-kvinde - Kost, Homøopati og cyklus
 4. Selvsikker, power fuld Kvinde! Tænd magnetismen i dig.

 

Der er  gæsteundervisning fra Maria Mortensen og Pernille Høegh, som underviser om antiinflammatorisk kost og nydelse

Vi kvinder er stærke når vi giver os hen og holdes af hinanden!


Forløbet koster 1800kr og kan deles i 4 rater af 450kr.

 (værdi 7.000kr) 

Kunder skriver:

Jeg var i marts 2022 så heldig at få lagt mit fødselshoroskop af Enyah. Som ny og grøn indenfor den spirituelle verden havde jeg fået Enyah anbefalet, og jeg har ikke fortrudt, at jeg tog imod den anbefaling og lod Enyah føre mig lidt mere ind i det spirituelle univers. Uden de store forventninger og tanker til, hvad en sådan session skulle byde, mødte jeg op med et klart sind og klar til at tage imod, hvad end sådan en session kunne bringe mig – sessionen overvældede mig, men udelukkende positivt. Fødselshoroskopet var kompliceret og med mange nye ord, for sådan en nybegynder som jeg, men jeg følte mig taget i hånden hele vejen, og Enyah var god til at forklare de forskellige delelementer af horoskopet på en letforståelig og konkret måde. Enyah gør sessionen enormt behagelig og hun tager imod med åben og positiv energi, der gør at man fra start føler sig tryg og i gode hænder. Der var mange aha-oplevelser undervejs, både fordi meget var genkendeligt fra den måde jeg opfatter mig selv på, men også fordi det åbnede op for nye tanker, som jeg bedst kan beskrive som fortrængt eller undertrykt, men som så virkede genkendelige og ”rigtige”, når Enyah satte ord på. Sessionen har åbnet op for en masse nye overvejelser, som jeg stadig bearbejder og mærker, men mest af alt har det givet mig en mere grundlæggende forståelse af mit spirituelle univers, som jeg kan bygge videre på. Er man nysgerrig på det spirituelle, så kan jeg varmt anbefale Enyah.

Varme mandagshilsner


- Frederikke 

Den var en fantastisk Ceremoni! Sad netop og kiggede på mine noter

Jeg mærkede en helt VILD energi hver gang du stod ved siden af mig. Fik det SÅ varmt og det brusede rundt i hele kroppen - det var ret crazy at mærke


- Stine

Jeg har i en årrække søgt efter en mentor/vejleder som jeg resonerede med.

Aiinooa anyah gik rent ind hos mig Hun er autentisk, oprigtig og så behagelig.

Derudover er en vigtig egenskab i min optik når man står ved at vedkommende ikke ved alt og er interesseret i at se nye veje og det gør Enyah

Enyah er fantastisk til at guide igennem trommerejser, meditationer og cacao ceremonier på den tryggeste facon

Min rejse er startet fir alvor hos Enyah

De bedste anbefalinger herfra


- Gry